Over ons

Wij zijn een fabrikant, ontwikkelaar en groothandel van bedrijfsstoelen. Onze missie is voor iedereen, waar de werkplek zich ook bevindt, een ergonomische, kwalitatieve en betaalbare zit- of stahulp-oplossing te bieden. Wij hebben al onze producten op voorraad en daarom zal uw leverancier u snel het nieuwe ergonomische kwaliteitsproduct leveren! Natuurlijk staat hij ook klaar voor persoonlijk advies en om eventueel uw eigen zitoplossing te creëren.  Onze verkoop en leveringen gaan via Rodachair partners.

Rodachair is begonnen in 2005 en hebben als fabrikant een modulair onderdelen systeem, zodat u de stoelen kan opbouwen aan uw wensen. Op de stoel/onderdelen zit een garantie van 12 maanden.  Onze bedrijfsstoelen zijn vervaardigd van duurzame materialen, hebben een hoge kwaliteit, compatibiliteit  en kunnen met elk merk concurreren. Waarbij onze prijs de beste is! Wij leveren via een professioneel dealernetwerk door heel de Benelux en Duitsland.  Ons assortiment bestaat uit werkstoelen, zadelkrukken, stahulpen, bureaustoelen, taboeretten, houten stoelen en loketstoelen. Deze bedrijfsstoelen kunnen op elke denkbare locatie worden toegepast. U kunt uw stoel ook zelf samenstellen. Onze producten worden veel gebruikt in het onderwijs, gezondheidszorg, productie locaties, kantooromgeving, garage- en andere werkplaatsen, laboratorium, check ins op vliegvelden, loketten/kassa’s, maar ook in winkels of op de markt en daarbij behorende deelgebieden.

We hebben een magazijn van 8000 m2 met een grote voorraad om elke uitdaging aan te kunnen. We hebben een eigen research and development, technische en montage dienst. Dat maakt Rodachair International B.V. tot één van de toonaangevende merken voor bedrijfsstoelen.

Prijzen zijn excl. 21% BTW. Af magazijn.

Levering via Rodachair partner.